miercuri, 7 aprilie 2010

Promisiune

   Ia recunoaste de cate ori ai iesit din casa cu ochelarii pe nas, desi afara nu era soare, doar ca sa'ti ascunzi ochii rosii si umflati de plans.
   Adu'ti aminte de cate ori ti'ai zis ca nu o sa mai versi nicio lacrima, dar nu te'ai tinut niciodata de cuvant sub pretextul ca "e unicul, n'am sa mai iubesc niciun baiat asa..."
   Fii sincera si spune cate ciocolate ai mancat, crezand ca or sa te binedispuna. De cite ori ai urmarit ceasul ca sa prinzi ora fixa, crezand in fel de fel de superstitii.
   Aminteste'ti cate cantece de dragoste ai memorat si in cite din ele il regaseai... Nu'i asa ca in toate???
   Cum naiba sa mergi mai departe, daca oricare baiat iti apare in cale il compari cu el...  te uiti sa faca lucrurile asa cum le facea el. Vocea, privirea, mersul, pana si cand ridica sprancenele sa fie exact cum o facea el...
   Cum vrei dracului sa'l uiti, daca stai inchisa in casa, ca sa revizuiesti clipele petrecute impreuna, momentele alea frumoase care nu mai sunt si te holbezi toata ziua la obiectele care inca de mai leaga de el...
    Esti penibila, si nu vrei sa recunosti. Te'ai blocat pe'un idiot si nu mai esti in stare sa te gandesti la altceva. Cand vei intelege ca nu are sens, si chiar daca plangi de faci "inundatie", nu'l faci sa se indragosteasca de tine, si nu se mai intoarce la tine !!!!
   Promite'mi ca de maine iti revii.... Te rog, promite'mi...

Asculta mai multe audio Muzica

2 comentarii:

  1. ...de prea multe ori...
    cautam o nuanta care sa-mi defineasca al meu comportament...
    ...[penibila] pare un cuvant potrivit, nu-i asa? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. poate suna prea dur... dar altfel imposibil sa ne revenim... tre sa ne certam groaznic uitandu'ne in oglinda, ca sa ne bagam mintile in cap.. ;)

    RăspundețiȘtergere